founder
Chrysanthos Panayiotou & Sons Ltd

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Η Εταιρεία Χρύσανθος Παναγιώτου & Υιοί ΛΤΔ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ελαφριού τύπου, κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα (stainless steel) και ορείχαλκο (μπρούντζο) και γενικότερα στον τομέα των συγκολλήσεων.

Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τον δημιουργό της, κύριο Χρύσανθο Παναγιώτου, όπου 40 και πλέον χρόνια υπηρετεί με σύνεση, ζήλο και δέος αυτήν. Σε ηλικία 21 ετών επενδύει τα χρήματα του γάμου του στα πρώτα μηχανήματα που ήταν απαραίτητα για την εκπλήρωση εργασιών.

Η γυναίκα του για τρία ολόκληρα βράδια δεν μπορεί να καταλάβει την ουσία της σπατάλης αυτής. Αργότερα η γυναίκα αυτή στέκεται αρωγός στα πρώτα βήματα της νεοσύστατης επιχείρησης. Ο ίδιος έχοντας ήδη την εμπειρία 5 χρόνων, αφού παράλληλα με την φοίτηση του στην Α΄ τεχνική σχολή εργάζεται δίπλα στον μάστρε Στασή για να βοηθήσει οικονομικά τους βιοπαλαιστές γονιούς του.

Η επαφή του με τον σίδηρο, την σφυρηλάτηση αυτού και ο κόσμος της συγκόλλησης αποτέλεσαν φάρο για το μεγάλο του όνειρο, να δίνει στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τα πρότυπα ασφάλειας στις κατασκευές και τις συγκολλήσεις.

Το πρώτο βήμα έγινε το 1999 με την επίσημη σύσταση της εταιρείας. Το 2003 η εταιρεία αποκτά το δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο, με γραφεία και εκθεσιακό χώρο, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για το καλύτερο και ομορφότερο αποτέλεσμα.

Σήμερα έχουμε στην διάθεση μας 15 άτομα προσωπικό, έμπειρα και καταρτισμένα, με διπλώματα συγκολλητών, διπλώματα κωμοδρόμων της φωτιάς, πτυχιούχους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, αποτελούν την ραχοκοκαλιά μας, με γνώμονα τον άνθρωπο και τα ιδεώδη της οικογενειακής επιχείρησης, έτσι όπως ξεκίνησε η εταιρεία!